Verktyg

Hur ska man egentligen tänka kring verktyg i hemmet? För du kommer trots allt inte så långt med endast en elementnyckel.

Idag finns en mängd aktörer på marknaden som erbjuder verktyg både i fysiska butiker och i digitala sådana. Konkurrensen ökar både inom Sverige och från utlandet vilket gynnar dig som konsument i form av lägre priser och bättre utbud. I takt med att e-handeln ökar har även möjligheterna och smidigheten i att beställa över nätet förbättrats avsevärt.

Verktyg vi rekommenderar:

 

 

Det finns tre saker vi skulle vilja rekommendera att ni tänker på:

  • Att de är gjorda av bra kvalitet. I den mördande konkurrensen som råder tenderar många aktörer att ta in varor av undermålig kvalitet från till exempel Kina eller Malaysia. Det kan vara lockande att slå till på det låga priset, men ofta straffar det sig genom att verktyget endast håller några gånger innan det faller i bitar. Ofta har de tagit genvägar i produktionsprocessen och kanske valt någon del som inte håller måttet.
  • Se till att skaffa bra universella verktyg. Det kan vara frestande att köpa en billig sexkantsnyckel för 29 kronor istället för att slå till på en hel nyckelknippa eller ett set med 15 olika storlekar för 200 kronor. Vi rekommenderar starkt att du utrustar din verktygslåda med pjäser som går att använda vid många olika tillfällen. Det är sällan man blir så frustrerad som när man ska ha en sexkantsnyckel och man har ett gäng, men ingen som passar just det problem man står inför!
  • Se till att skaffa en ordentlig, slittålig och stor verktygslåda. Det är lätt att dra sig för att fixa i hemmet när man inte vet var alla prylar ligger någonstans. Med bra överblick över ens grejer blir man mycket mer motiverad och man slipper lägga tid på att leta efter den där skruvmejseln man är helt säker på att man har ”nånstans”.. Se som sagt också till så att den är slittålig det vill säga den ska klara en del tyngd utan att gå sönder. Slutligen, se till att den inte är för liten, då verktyg kan ta en hel del plats!

Söker du billiga byggvaror? Då rekommenderar vi varmt att du kollar igenom Byggmax utbud!